V neděli 18. července je připraveno první letošní Hraběcí mlsání. Celý den budou speciální prohlídky, během nichž budete moci ochutnat čokoládu v rozličných podobách. Od té surové, která se – mezi námi řečeno – takřka nedá jíst, až po úžasně rafinované francouzské bonbony. A nejen to. Ochutnáte také ledovou čokoládu, nebo výbornou čokoládovou zmrzlinu. Nepůjde však jen o pouhé ochutnávání. Součástí prohlídky je také seznámení s historií čokolády, s jejím původem, vývojem chutí a s postupy, kterými se zpracovává.
Co Vás tedy čeká? Například: Slaný čokoládový preclík, Mandle v hořké čokoládě, Čokoláda s karamelem naslano, různé Čokoládové placičky a to nejen s ovocem, Marcipán s rumem a lískovým oříškem, Nugátový bonbon, Ledové kaštany, atd.